Programma

Zaterdag Start van Huttendorp is 8.00 uur op het DESS-terrein. We beginnen meteen met het bouwen van de hutten. Tussendoor doen we spelletjes. Ook dit jaar houden we weer een echte bonte avond. Oefen hiervoor stukjes, met vrienden, vriendinnen of alleen! Neem je Cd’tje mee met het liedje. Opgeven kan zaterdag avond. Na de bonte avond is er weer een ‘spannende wandeling’ voor kinderen vanaf 9 jaar van de basisschool. De jongeren blijven op het veld om broodjes te bakken.

Zondag Na het ontbijt is er volop gelegenheid om te gaan zwemmen. We hebben ook dit jaar weer voor een ‘grote’ verrassing gezorgd waar je volop je energie kwijt kan.

Ophalen en opruimen Ouders kunnen de hutten zondag vanaf 14.45 bewonderen. Wij zijn bereikbaar via het pad tussen het zwembad en het DESS-terrein.. Wees op tijd want het slopen begint vanaf 15:00 uur. Elke ouder heeft het weekend lekker uitgerust dus wij hopen weer op veel hulp tijdens afbreken en opruimen. De containers staan weer op het veld en wij hopen dat u ons wilt helpen het hout na afloop in deze containers te stoppen. Vele handen maken licht werk!