Ouders

Wat moet er mee voor dit weekend
Slaapzak en slaapmatrasje/matje of luchtbed – Regenkleding – Warme en extra droge kleding – Oude kleding en stevige schoenen – Zwemkleding en handdoek – Hamer (het is handig als je naam erop staat) – Zaklamp voor in de hut – Toiletgerei

Wat regelen wij voor je dit weekend

  1. – Eten en drinken (ook borden, bekers en bestek regelen wij)
  2. – Heel veel snoepjes
  3. – Voldoende vrijwilligers die jou helpen en op je letten
  4. – Hout, spijkers en overige bouwmaterialen
  5. – Sanitaire voorzieningen
  6. – Een super leuk, lekker en vol programma

Verzekeringen/ongelukjes
Wat betreft de verzekering gaan wij ervan uit dat iedereen verzekerd is wat betreft de Wettelijke Aansprakelijkheid bij ongelukjes. Ook zijn wij als stichting in het bezit van een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Altijd zijn er ongelukjes met spijkers, hamer of zaag. Wij zorgen voor gediplomeerde EHBO’ers.

Weersomstandigheden
Natuurlijk wordt het prachtig weer. Als het toch zó slecht wordt dat het gevaarlijk is, wordt u hiervan op de hoogte gesteld op het opgegeven nummer. Als uitwijkmogelijkheid hebben wij altijd nog de gymzaal.

Overnachting:
Als uw kind heimwee krijgt en niet wil overnachten op het terrein, dan zullen wij contact met u opnemen.

Bereikbaarheid:
Mobiele telefoons zijn niet toegestaan tijdens Huttendorp voor de kinderen. Voor noodgevallen zijn er genoeg mobieltjes aanwezig bij de leiding.
Tijdens het Huttendorp kunt u contact opnemen met iemand van het bestuur. Wij zijn bereikbaar onder nummer 06-53720391 (Richard van Diepen), 06-53470984 (Remco Bouma) & 06-13532277 (Tom Beuker).

 

Het inschrijfformulier voor kinderen uit groep 3 t/m 8 kunt u hier downloaden.

Het inschrijfformulier voor de mini’s (groep één en twee) kunt u hier downloaden.